Samenwerking

Samenwerken met
de Gezondmakers? Goed idee!

Wanneer je kiest om samen te werken met de Gezondmakers, doe je zoveel méér dan enkel een beroep op onze diensten. Je werkt mee aan een inclusieve maatschappij door kansen te creëren voor degenen die buiten het reguliere arbeidscircuit vallen. Wij op onze beurt zorgen dan weer voor een optimale voorbereiding, begeleiding én opvolging via een langdurig partnership, altijd op maat van jouw noden.

Op zoek naar versterking?

Zelf actief in de gezondheidszorg en tot over je oren in het werk? Onze Gezondmakers staan paraat. Op die manier heb jij meer ademruimte, terwijl zij de kans krijgen om hun opgedane kennis te verruimen én in te zetten op het werkveld. Wie weet hou je er wel een vaste medewerker aan over?

Contacteer ons

Ademruimte voor je zorgpersoneel

Intussen ontsproten er al enkele succesvolle projecten uit de Kempense zandvlakten. Zo gingen de Gezondmakers al aan de slag in onder andere WZC Ter Vest in Balen en WZC Aquamarijn in Kasterlee. De ervaring leert ons dat zowel de medewerkers als de Gezondmakers enthousiast zijn over de samenwerking. En, het belangrijkste: de lagere werkdruk uit zich in meer tijd voor de patiënten. Voor hen doen we het tenslotte!

Er is natuurlijk altijd ruimte voor nog véél meer. De zorgsector staat voortdurend onder druk en de nodige ondersteuning is meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te overlopen.

Contacteer ons
De Gezondmakers

WZC Ter Vest in Balen en WZC Aquamarijn in Kasterlee

Intussen ontsproten er al enkele succesvolle projecten uit de Kempense zandvlakten. Zo gingen de Gezondmakers al aan de slag in onder andere WZC Ter Vest in Balen en WZC Aquamarijn in Kasterlee.

Bekijk project
WZC Ter Vest in Balen en WZC Aquamarijn in Kasterlee
De Sprong - de Gezondmakers
de Gezondmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.