Tea For All Update: Alle plaatsen in de zorg zijn ingevuld!

We zijn verheugd om een positieve update te delen over het Tea For All-project. Binnen het kader van dit baanbrekende initiatief zijn alle beschikbare vacatures als Gezondmakers bij de Sprong met succes ingevuld. Vanaf januari zullen de woonzorgcentra die samenwerken met de Sprong de nodige ondersteuning krijgen. Deze mijlpaal is een direct resultaat van de nauwe samenwerking tussen sociale economie-ondernemingen en woonzorgcentra.

Afgelopen september is het baanbrekende project Tea For All van start gegaan. Het initiatief is een samenwerking tussen De Sprong vzw, Maatwerkbedrijf De Ploeg vzw, Arbeidskansen vzw en vzw De Biehal. Dit project heeft als doel een duurzame samenwerking tot stand te brengen tussen sociale economie-ondernemingen en woonzorgcentra om zo de kloof tussen deze sectoren te verkleinen.

Door Tea For All hebben we niet alleen een brug geslagen tussen deze sectoren, maar hebben we ook gezamenlijk gezorgd voor een inclusieve werkplek voor talenten uit de sociale economie in de zorgsector. Dit is een krachtig voorbeeld van hoe samenwerking en innovatie kunnen leiden tot positieve verandering.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan alle betrokken partijen, waaronder onze partners, deelnemende woonzorgcentra en natuurlijk de getalenteerde individuen uit de sociale economie. Jullie bijdrage heeft Tea For All gemaakt tot wat het vandaag is: een inspirerend voorbeeld van hoe we gezamenlijk een verschil kunnen maken.

De Sprong - de Gezondmakers
de Gezondmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.