Baanbrekende initiatief Tea For All van start

Vier toonaangevende maatwerkbedrijven – Waaronder De Sprong vzw, Maatwerkbedrijf De Ploeg vzw, Arbeidskansen vzw en vzw De Biehal – hebben op 11 september de aftrap gegeven voor het baanbrekende initiatief genaamd Tea For All. Dit project heeft als doel een duurzame samenwerking tot stand te brengen tussen sociale economie-ondernemingen en zorg- en welzijnsvoorzieningen en zo de kloof tussen deze sectoren te verkleinen.

Tea For All is gericht op het creëren van nieuwe manieren van samenwerken die niet alleen de dringende behoefte aan extra personeel in de zorgsector aanpakken, maar ook kansen bieden aan mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Dit initiatief draagt bij aan de verlichting van de druk op het zorgpersoneel om zo de zorg te ontzorgen en geeft de Gezondmakers de kans om waardevolle vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

Dit ambitieuze project zal in heel Vlaanderen ondersteuning bieden aan maar liefst 44 verschillende projecten. De Gezondmakers staan te popelen om de zorg te ontzorgen!

De Sprong - de Gezondmakers
de Gezondmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.