Robby ontdekte zijn verborgen talenten in de zorgsector

Robby ontdekte zijn verborgen talenten in de zorgsector

Robby kwam in 2015 terecht bij de Sprong omdat hij zijn draai niet vond in het reguliere arbeidscircuit. Na een aantal uiteenlopende functies ontdekte hij zijn talent én passie: werken in de zorgsector.

“De mensen zijn zo dankbaar!”

“Na een aantal verschillende jobs bij De Sprong, zoals de ophaling van elektro voor het containerpark en groenonderhoud, mocht ik stage lopen bij Woonzorgcentrum Ter Vest. Daar voelde ik me meteen thuis. Ik help het verplegend personeel met het opmaken van de bedden en voorzie elke kamer van fris drinkwater. Tijdens mijn stage liep ik ook even mee met de ergotherapeuten. Dan mocht ik zelfs spelletjes spelen met de bewoners!”

“Momenteel werk ik halftijds bij Ter Vest. ’s Morgens maak ik 52 bedden op. Het personeel is heel blij met mijn hulp, en de bewoners zijn enorm dankbaar. Ik volg op donderdagnamiddag nog extra les. Daar leer ik bijvoorbeeld de mensen uit bed helpen en hen correct in hun rolstoel zetten. Zo kan ik nóg meer doen voor de bewoners. Mocht ik ooit een vast contract aangeboden krijgen, dan zeg ik direct ja!”

De Sprong - de Gezondmakers
de Gezondmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.